Korfbalvereniging
De Vinken

Kinderen, coaches en ouders van de jeugdteams


Kinderen, coaches en ouders van de jeugdteams
Kinderen, coaches en ouders van de jeugdteams
De zaalcompetitie gaat weer beginnen en dan is het gebruikelijk dat we bij de thuiswedstrijden van het eerste, een “team van de week” hebben. Elk pupillenteam komt een keer aan de beurt.

Zie hieronder de datum wanneer je met jouw team aan de beurt bent.
23 nov. F1
7 dec. E1
11 jan. E2
18 jan. E3
8 febr. F2
7 maart D1
28 maart Kangoeroes

Elke wedstrijd begint om 15.30 (15.15 uur omgekleed aanwezig)

Als je aan de beurt bent is het de bedoeling dat je 15 minuten van te voren (voordat de wedstrijd van het eerste begint) aanwezig bent. Je hebt dan je korfbaltenue en je zaalschoenen aan. Dan mag je aan je trainer of coach, die er dan ook bij is, vertellen met wie je “op wilt lopen”. Je gaat dan met diegene voor de wedstrijd begint, “oplopen”. Jullie worden dan voorgesteld aan het publiek. Daarna ga je met je team de wedstrijd van het eerste bekijken en in de rust mag je met je team schieten op een korf en krijg je iets lekkers, zodat je weer genoeg energie hebt om de tweede helft ook aan te moedigen.

Mocht je als kind verhinderd zijn, geef dat dan zo snel mogelijk aan je trainer/ coach door. En als je als trainer of coach verhinderd bent, wil je dan zelf voor vervanging zorgen. (en dit aan Ellen of Monique doorgeven zodat wij weten wie dan het aanspreekpunt is)

Vragen? Spreek ons gerust aan.

Groeten van Monique Kroon en Ellen Stokhof


16-11-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors