Korfbalvereniging
De Vinken

Kans op promotie blijft


Kans op promotie blijft
Kans op promotie blijft
Afgelopen zaterdag won ons eerste de thuiswedstrijd tegen de mogelijke degradant Triaz. Een sterke eerste helft werd gevolgd door een dito tweede...

Eerste helft

Dat was weer een helft waarin Annick op scherp stond. Maar liefst zes maal liet onze aanvoerster het publiek juichen. Gideon, Jerom, Lieke, Dorien en Kelvin zorgden voor de andere vijf thuisdoelpunten voor rust. Met 11-5 werd de thee opgezocht.
In de tweede helft was er ook weinig te duchten van de Amsterdammers. Weliswaar werd een tussenstand van 14-11 genoteerd, maar uiteindelijk zegevierden de volgelingen van Dirk met een ruime voorsprong: 21-12.
Annick maakte er na rust nog twee, dat deden Gideon, Rutger en Kelvin ook. En terwijl Fenne en Emese af en toe van plek wisselden pakten Jerom en Dorien ook nog een doelpuntje mee.
De concurrent voor de tweede plek, Luno, liet verrassend de punten liggen in Limmen. Het eerste staat nu vijf punten los, maar... de volgende wedstrijd (12 mei) is tegen kampioen Atlantis. Virtueel (op doelsaldo) zijn de Mijdrechtenaren al zeker van het kampioenschap. Zij hebben nog geen enkel punt laten liggen en de verwachting is niet dat zij dit in de laatste drie wedstrijden opeens wel zouden doen. In die laatste drie wedstrijden moet ons eerste nog een keer winnen (of gelijk spelen) om tweede te worden en in aanmerking te komen voor promotiewedstrijden... Dat kan op 26 mei uit in Leiden tegen Crescendo of als het per se moet... in de laatste thuiswedstrijd op 2 juni (tegen Luno...), of gewoon voor de leut een keer stunten tegen de kampioen... ;-)

29-04-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors