• Jeugdschutteren 2021

  22 mei 2021
 • Hoewel alles dit jaar net even anders gaat dan we gewend zijn, doen we enorm ons best om de gebruikelijke seizoensafsluitende evenementen doorgang te laten vinden. Zo sluiten we ook dit jaar op woensdag 16 juni het trainen af met jeugdschutteren! 

  Het principe is simpel: een competitie waarin we 1 tegen 1 wedstrijdjes schieten om te kijken wie de schutterkampioen wordt in elke leeftijdscategorie en met de mooie glimmende beker naar huis gaat! Reuze spannend, maar onwijs gezellig natuurlijk. Hoewel we daar niks aan willen en gaan veranderen, zijn er toch een aantal dingen die we dit jaar in verband met het coronavirus aanpassen ten opzichte van voorgaande jaren:

  • Alle coronaregels die van toepassing zijn op trainingen gelden ook voor deze schutter training.
  • Waar we normaal gesproken een losse voorronde en finale houden, spelen we dit jaar alle wedstrijden op één avond. Dat betekent dus dat we op deze woensdag 16 juni al weten wie de winnaars van de F-, E-, D-, C- & B-jeugd zijn dit jaar!
  • We nemen iets langer de tijd per groep om te zorgen dat we ons aan alle geldende maatregelen kunnen houden. Het schema is als volgt:

   > 17.30 – 18.45: F & E

   > 18.45 – 20.00: D & C & B
  • Waar we normaal op de avond zelf de speelschema’s maken op basis van inloop is dit in de huidige situatie niet haalbaar. Vandaar dat wie iedereen die mee wil schutteren vragen zich op te geven vóór 10 juni via onderstaand inschrijfformulier.

  We hopen jullie allemaal te zien op woensdag 16 juni! Vragen?
  Stuur gerust een mailtje naar emesekroon@gmail.com