• In memoriam Hans Hoogeboom

    18 jun 2020
  • Dinsdag 16 juni is Hans Hoogeboom overleden. Hans kennen we vooral als een enthousiast supporter van onze hoogste teams. De teams waarin zijn zoons Kelvin en Pascal en dochter Masha veelvuldig meespeelden. Daarnaast was Hans een fervent bezoeker van onze kaartavonden. Ook heeft hij enkele jaren meegedaan in onze recreantengroep.

    Hans kende geen prettig laatste jaar. Gediagnosticeerd met een levensbedreigende ziekte moest hij regelmatig de meest lastige beslissingen nemen, die je in je leven kunt tegenkomen.

    Onze voorzitter Kelvin meldde dat, naast het grote verdriet, de wetenschap bestaat dat vader Hans in zijn laatste uren nog mooie momenten mocht beleven met zijn kleinkinderen, zijn eigen kinderen, diens partners en zijn lieve vrouw Leni. Hans heeft nu rust en hoeft niet meer te strijden tegen de pijn. De familie Hoogeboom heeft met groot verdriet afscheid genomen, maar weet ook dat hij in hun harten verder leeft.

    De leden van korfbalvereniging De Vinken betuigen hun medeleven met het gezin Hoogeboom en wensen hen heel veel kracht en sterkte toe voor de voorliggende tijd.