Korfbalvereniging
De Vinken

Geen punten voor 1


Geen punten voor 1
Geen punten voor 1
In de thuiswedstrijd tegen het Vianense Viko kon het eerste afgelopen zaterdag niet aanhaken. Na een snelle voorsprong hielden de bezoekers steeds een veilige marge, die de thuisploeg niet kon dichten: einduitslag 14-16.

Dirk had de beschikking over zijn vertrouwde basisacht. In de aanval begonnen Fenne, Annick, Kelvin en Rutger; in de verdediging Emese, Dorien, Gideon en Jerom.
Al binnen vier minuten stond Viko via een afstandsschot en een strafworp op 0-2. Vijf minuten later was het na eveneens een benutte strafworp van Emese 1-4. Reden genoeg voor Dirk voor een eerste time-out. Het leek even te helpen: Kelvin en Emese brachten het thuispubliek tot juichen: 3-4. Even vielen de doelpunten om en om. Op 5-6, vijf minuten voor rust, vroeg Viko een time-out. De Vinken was daarna nogal van slag. Kort voor rust stond Vianen op een riante 5-10 voorsprong. Dorien bepaalde de ruststand op 6-10.

Na rust eenzelfde spelbeeld. Steeds als De Vinken dichterbij leek te komen, gaf de aanval van Viko wat gas bij en was de Vianense defensie extra alert. Via 10-14 en 12-16 bleef Viko simpel aan de leiding. In de laatste tien minuten rechtte De Vinken nog een keer de rug, maar doelpunten van Rutger en Kelvin (met zijn vijfde treffer) en de ingebrachte wissels Jelle en Eva konden niet voorkomen dat de bezoekers de punten mee naar Vianen namen.
(De Vinkendoelpunten waren van Annick en Fenne (1x), Dorien en Rutger (2x), Emese (3x) en kelvin (5x)).


29-09-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors