Korfbalvereniging
De Vinken

F1 wint eerste voorjaarswedstrijd


F1 wint eerste voorjaarswedstrijd
F1 wint eerste voorjaarswedstrijd
Afgelopen zaterdag begon de voorjaarscompetitie voor de Vinken F1. De eerste wedstrijd was tegen Huizen F1. Huizen F1 heeft in de zaal tegen de Vinken F2 gespeeld en in deze competitie zijn ze gedeeld eerste geworden.

Het zou dus direct een pittig potje korfbal worden, tegen een gelijkwaardige tegenstander.
We waren vandaag met Anoek, Amber, Benthe en Maud. Helaas kon Sophie niet meedoen.

De F1 begon niet heel scherp aan de wedstrijd. Ze waren nog een beetje slaperig en maakten onhandige plaatsfouten. Huizen profiteerde hiervan en liep al snel uit naar 6-3.
Tijdens de korte break na de eerste tien minuten hebben we de puntjes op de i gezet. Goed kijken naar wie je de bal gooit en wanneer er door ons is gescoord niet te lang naar het scorebord kijken, maar direct weer de tegenstander gaan verdedigen.

De tweede tien minuten waren we bij de les. We begonnen sterker en kwamen beter in de wedstrijd. De ruststand was dan ook 7-5. We stonden nog wel achter, maar kregen meer kansen en verdedigden beter.

In de tweede helft konden we het goede spel vasthouden. Eindelijk werd het harde werken beloond en kwamen we voor en we wonnen de wedstrijd met 11-14. Alle dames hadden deze wedstrijd gescoord. Moe maar voldaan namen we de punten mee naar Vinkeveen.

Op naar de volgende wedstrijd!03-04-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors