Korfbalvereniging
De Vinken

Eerste werd derde


Eerste werd derde
Eerste werd derde
Het zaalseizoen is ten einde. De Vinken 1 eindigt op een mooie derde plaats. Een stroeve start van 2018 belemmerde mogelijke promotie, maar de laatste vijf wedstrijden werden keurig gewonnen.

Zo ook afgelopen zaterdag in Hillegom tegen het net niet gedegradeerde SDO. Waarschijnlijk is de winstpartij van SDO in Vinkeveen de doorslag voor hun behoud geweest. Zoals deze wedstrijd op 6 januari een bepalende serie van verlieswedstrijden inluidde, waardoor ons eerste niet zou promoveren.

Het team van Dirk was afgelopen zaterdag duidelijk de bovenliggende ploeg. Na de 0-1 van Rutger liepen we mede door uitstekend reboundwerk van Gideon via 3-7 naar een 7-12 ruststand.
In de tweede helft kwam de thuisploeg weliswaar gevaarlijk terug, maar de voorsprong werd niet meer uit handen gegeven. We finishten op 18-19 en kwamen hiermee tekort om kampioen Atlantis of promovendus Badhoevedorp in te halen.
animalsex


De Vinkendoelpunten kwamen uit handen van Rutger Woud (4x), Kelvin Hoogeboom (4x), Lieke Melchers (2x), Roosmarijn Mooij (1x), Annick Stokhof (3x),Jerom Stokhof (3x), Dorien Verbruggen (1x) en Emese Kroon (1x).
zoo porno


Rutger (die onlangs ook zijn honderdste wedstrijd in onze hoofdmacht speelde) tilde hiermee zijn seizoenstotaal naar 43 en zijn totaaltotaal tot ruim 200. Aanvoerster Annick werd topscoorster in de zaal met 52 scores (zij heeft nu een totaaltotaal boven de 300) en van Kelvin melden we nog dat zijn 41 zaaldoelpunten hem tot op 22 doelpunten doet naderen van de achtste plek (nu nog voor Jacco Kroon met 437 doelpunten) in de lijst van Vinkenstopscorers aller tijden.
sexanimalOp de foto onze selectie met de kampioenen van de D1...11-03-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors