• Eerste verspeelt voorsprong

11 jan 2020
  • In een bloedstollende wedstrijd heeft ons eerste de eerder bereikte virtuele koppositie alsnog verloren. Tegen het nog ongeslagen Luno uit Linschoten was onze hoofdmacht driekwart van de wedstrijd oppermachtig. Bij een 22-17 voorsprong een kwartier voor tijd stortte het Vinkenoffensief echter hopeloos ineen. Luno kwam erop en erover, einduitslag 23-24.

Sterke start.
    Met zestien doelpunten in de eerste helft was ons eerste bezig aan de beste wedstrijd van het zaalseizoen. Via 4-1 en 9-6 liep ons Suiteteam nog voor rust uit naar 16-10. De volgelingen van Dirk schoten met scherp: Zoë (2x), Jelle (2x), Levi (4x), Rutger (6x), Mariska en Jerom lieten het huispubliek vele malen juichen.

Vreemde terugval
    Ook in de tweede helft leek er geen vuiltje aan de lucht. Effectief spelend bleven we aan de juiste kant van de score: doelpunten van Levi (3x), Mariska, Zoë en Rutger brachten het eerste halverwege de tweede helft op 22-17. Daarna was de koek op. De bezoekers kropen dichterbij en roken hun kans. Vier minuten voor tijd was het 22-22. De koplopers gingen door en stelden hun eerste plek in de poule veilig. Twee minuten later was het 22-24. In de laatste minuut mocht Emese nog vanaf de stip aanleggen, maar verder dan 23-24 kwam het ondanks alle aanmoedigingen door de E2 niet.
    S1 zakt door dit resultaat naar de derde plek. A.s. zaterdag 18 januari komt nummer 6, het Rijnsburgse Madjoe, op bezoek. Aanvang 15.30 uur.