Korfbalvereniging
De Vinken

Eerste schiet tekort


Eerste schiet tekort
Eerste schiet tekort
Ook tegen het bezoekende Woudenberg wist ons eerste een opgebouwde voorsprong niet te behouden. Na een redelijke eerste helft (6-5 ruststand) gaven we de winst toch weer uit handen: 13-15.

Reservedames
Door afwezigheid van Emese begon Eva in de basisacht. Samen met Dorien, Gideon en Jerom begon zij in de verdediging. Fenne, Annick, Kelvin en Rutger begonnen in de aanval.
Aanvoerster Annick opende met een vrije bal en een strafworp de score: 2-0. Na de 2-1 zorgden Jerom en Rutger voor een verdere uitbouw van de voorsprong: 4-1.
Alleen, echt los kwam ons team van Kindermodehuis niet. Woudenberg klampte steeds weer aan en slordig spel van de thuisploeg, gekoppeld aan een onvoldoende zuiver schot, maakte de wedstrijd onnodig spannend. Om en om scorend bereikte beide teams bij 6-5 de rust. (Voor De Vinken scoorden Eva en Kelvin de vijfde en de zesde treffer).

Wisseltruc
In de tweede helft startte Jelle op de plek van Kelvin. Ondanks de steeds aanwezige voorsprong kwam Woudenberg telkens terug. De bezoekers roken hun kans en steeds trefzekerder was het tien minuten voor tijd de bezoekende ploeg die de leiding in de score overnam: 12-13.

Dirk deed zelfs een beroep op zijn alltime topscoorster Mariska. Die kon nog wel voor 13-13 zorgen, maar daarna viel de score voor de thuisploeg toch echt helemaal stil. Woudenbergs topscorer (met zeven treffers) ging nog wel door en hij bepaalde de eindstand op 13-15. De andere scores van De Vinken in de tweede helft waren van Rutger (2x) Dorien, Annick, Fenne en Eva.
Ons eerste bezet nu plek zeven op de ranglijst. Eén punt achter Woudenberg en één punt voor op de tegenstander van komende zaterdag: Viking uit Wijk bij Duurstede.


14-10-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors