• Eerste lekker op schot

15 feb 2020
  • Op de Uithof tegen Hebbes heeft ons eerste lekker kunnen scoren. met maar liefst 17-26 werden de Utrechtse studenten teruggewezen.

Deze keer deed Emese weer eens mee op de plek van Mariska, die dochter Indy vergezelde bij het afzwemmen die middag. Met Lisette, Zoƫ en Danique vormde Emese het dameskwartet. Jelle, Jerom, Rutger en Levi waren de mannen, die Dirk opstelde.
    Na de Utrechtse 1-0 werd het 1-5 (Zoƫ, Levi, Emese en Jerom (2x)). Met de rust was het 4- 13 via doelpunten van Levi (3x), Zoƫ, Emese, Rutger (2x) en Jelle.
    In de tweede helft mocht de thuisploeg gewoon meescoren. De voorsprong bleef gelijk.
    Rutger deed er nog vijf bij, Levi nog drie (allebei dus zeven keer trefzeker die middag), Emese, Lisette, Zoƫ en Jerom maakten de 26 vol. Hebbes kwam tot 17.

7 maart is de volgende wedstrijd thuis tegen koploper Dijkvogels!!