Korfbalvereniging
De Vinken

Eerste klaar voor de zaal


Eerste klaar voor de zaal
Eerste klaar voor de zaal
De zaalkorfbalcompetitie begint voor het eerste a.s. zaterdag met een uitwedstrijd tegen het Hoogravense HKC (Utrecht).

Dirk ziet zijn achttal op twee plaatsen gewijzigd t.o.v. de najaarsveldcompetitie. Jelle komt op de plaats van Kelvin en Roosmarijn neemt de plek in van Emese . Ook zal in de eerste wedstrijden Dorien nog niet hersteld zijn van haar blessure; zij wordt zolang vervangen door Eva.

Oefenperiode
In de zaal speelt het eerste in de derde klasse. De afgelopen weken heeft 1 zich voorbereid op de zaal door wedstrijden te spelen tegen twee tegenstanders uit de tweede klasse. We zijn op het veld zelf ook tweedeklasser, maar we moesten dit najaar in de eerste helft van de veldcompetitie genoegen nemen met de rode lantaarn.

Vorige week werd in een doelpuntrijk duel de regiotegenstander VZOD uit Kudelstaart met 29-19 verslagen. Afgelopen zaterdag hadden we aanzienlijk meer moeite met het Haagse GKV. In een bijzonder onrustige wedstrijd werd amper gescoord. Beide teams vervielen in weliswaar snel, maar onsamenhangend en vooral ook risicovol combinatiespel, hetgeen de nodige spelhervattingen, vrije ballen en ook strafworpen opleverde. In de laatste seconde mocht GKV vanaf de stip 15-16 maken.

HKC Utrecht
Zaterdag 24 november speelt het eerste om 18.15 uur inde sporthal van oograven te Utrecht. De Utrechtse derdeklasser staat in de veldcompetitie in de middenmoot. De Vinken zal niet tevreden zijn zonder de punten mee naar Vinkeveen terug te hebben kunnen nemen. Op 1 en 15 december spelen we thuis om 15.30 tegen respectievelijk ACKC (Almkerk) en Fortissimo (IJsselstein), beide koplopers in de veldcompetitie.

Op de foto de Vinkenselectie:

V.l.nr. staand: Dirk van der Vliet (trainer-coach), Annick Stokhof (aanvoerster), Fenne Claassen, Dorien Verbruggen, Eva Hemalaar en Roosmarijn Mooij.
V.l.n.r. gehurkt: Jerom Stokhof, Jelle Mul, Rutger Woud en Gideon Leeflang.


18-11-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors