Korfbalvereniging
De Vinken

Eerste haalt opnieuw bakzeil


Eerste haalt opnieuw bakzeil
Eerste haalt opnieuw bakzeil
In de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag heeft ons vlaggenschip opnieuw kostbare punten laten liggen. Nummer 8 Crescendo verraste onze eerstelingen en ging er met de winst vandoor.

Jammer
Een beetje jammer, dat wel, want ook de nummer 2 (Luno) heeft de winst laten glippen. Het maakt het in de poule van ons eerste echter wel des te spannender.
Met de debuterende Fenne op de plaats van Roosmarijn kwamen we goed uit de startblokken. Annick, Kelvin, Jerom en ook Fenne brachten een comfortabele 4-1 op het scorebord. Daarna echter mochten de bezoekers zes keer scoren. Dat was even schrikken. Even?? Nee, voor de rest van de wedstrijd liep De Vinken achter de feiten aan. Doelpunten van Kelvin en Jerom konden niet verhinderen dat er met een 7-12 achterstand gerust moest gaan worden.

Wat had Dirk deze keer in petto?
Het leek erop dat de peptalk in de pauze opnieuw zijn vruchten afwierp. Lieke en Rutger maakten de stand ietsje draaglijker. Toch hield Crescendo het initiatief. Annick en Kelvin scoorden mee, maar de tussenstand van 11-18 kon door het slotoffensief van Emese, Kelvin en Annick niet meer goed gemaakt worden, zodat de wedstrijdpunten mee terug gingen naar Leiden: 15-18 eindstand.

08-10-2017   |   Reacties: 1   |  reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors