• E1 wint en doet nog volop mee!

  16 feb 2020
 • De Vinken E1 is ingedeeld in een poule, waarbij alle tegenstanders aan elkaar gewaagd zijn. Tot de wedstrijd tegen Viko stonden de nummers 1 tot en met 5 maar twee verliespunten uit elkaar.

  Het meidenteam van De Vinken speelt vaak tegen een team met jongens en meiden. De Vinkenmeiden spelen bij toerbeurt tegen een jongen, waardoor dit de prestatie nog knapper maakt.
  Na een thriller tegen Synergo (laatste seconde scoorde De Vinken 13-13) mocht De Vinken nu tegen Viko spelen. Viko is de nummer 2 van de poule, De Vinken staat op de vierde plaats.
  De eerste tien minuten begon de wedstrijd met Amber, Maud, Merel en Sophie. We moesten heel even wennen en kwamen al gauw met 0-1 achter. Dit was de laatste keer dat we achter kwamen, via Amber en Maud kwamen we op 2-1 voorsprong.
  De tweede tien minuten speelden we met Amber, Anoek, Maud en Sophie. Via 2-2 werd het 4-4 en na een tussensprint kwamen we met 8-4 voor.
  De derde tien minuten mocht Maud even rusten en spelen we met Amber, Anoek, Merel en Sophie. We konden ons goede spel vasthouden en liepen verder uit tot 11-4. Iedereen had inmiddels een doelpunt gescoord!!
  De laatste tien minuten spelen we met Amber, Anoek, Maud en Merel. Doordat we de hele wedstrijd met onze krachten hadden gesmeten, begon langzaam de vermoeidheid toe te slaan. Wij maakten nog één doelpunt en Viko nog twee. Hierdoor eindigde de wedstrijd in 12-6 voor De Vinken. Door deze uitslag stijgen we weer naar plek drie en doen we nog volop mee in de competitie!
  De volgende wedstrijd is 7 maart thuis tegen Huizen om 12 uur.