Korfbalvereniging
De Vinken

E1 alweer kampioen


E1 alweer kampioen
E1 alweer kampioen
Afgelopen zaterdag speelde onze E1 de vijfde wedstrijd in de najaarscompetitie op een mooi nieuw kunstgrasveld uit bij ESDO in Kockengen. Bij winst kon de E1 wederom kampioen worden, net als in de voorjaarscompetitie.

ESDO kon bij winst nog op gelijke hoogte komen met onze E1, maar daar gingen de spelers, Valentina van Eenennaam, Lotte Kortz, Indy Spiering, Sem Berkelaar, Sam Hurkmans en Jeroen de Rooij natuurlijk alles aan doen om dat te voorkomen. De thuiswedstrijd was met 13-0 gewonnen, dus dat gaf vertrouwen.
Het was zaterdagochtend koud en winderig en dat leek invloed te hebben op de spelers van De Vinken. Het spel was slordig en een klein misverstand aan de kant van De Vinken leverde ESDO de openingstreffer op. Gelukkig had Valentina daarna twee trefzekere schoten, wat de stand op 1-2 bracht. Daarna liep het aan beide kanten wat minder. Er werd door de E1 wel veel geschoten, maar alle schoten misten de korf. Wellicht dat de harde wind daar de oorzaak van was. De stand bleef in ieder geval tot de rust 1-2.
Na de limonade in de rust was het spel in de tweede helft wederom onrustig, maar het scoren ging beter. Sam scoorde met mooie schoten de 1-3 en 1-4.

Even leek ESDO weer terug te komen toen ze de 2-4 scoorden, maar een paar snelle aanvallen van De Vinken resulteerden in doelpunten, waarmee we afstand namen van ESDO. Scores van Jeroen, Sam en Valentina leverden een einduitslag op van 2-8.
Na afloop waren er bloemen voor de kampioenen! Coach Jeroen Hurkmans en trainer Mark de Rooij kunnen wederom trots zijn op hun pupillen.


07-10-2017   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors