Korfbalvereniging
De Vinken

Disneyschoolkorfbal


Disneyschoolkorfbal
Disneyschoolkorfbal
Op zaterdagochtend 6 oktober hebben we schoolkorfbal voor de groepen 1, 2 en 3 georganiseerd.

Onder toezicht oog van veel trotse ouders en opa's en oma’s deden de kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar allemaal leuke spelletjes om zo via een speelse manier in aanraking met de sport korfbal te komen.

Disney
Alle spelletjes stonden in het teken van Disney. Onder het genot van een heerlijk najaarszonnetje was het perfect weer voor een fantastische ochtend vol plezier. Deze gezellige en sportieve ochtend werd begeleid door spelers en speelsters van De Vinken. Veel dank daarvoor!
De kinderen waren verdeeld groepjes, waarna ze de verschillende spelonderdelen gingen spelen. Uiteraard was er een onderdeel korfschieten, maar ook een estafetteparcours en knuffels mikken. Vol enthousiasme en fanatisme namen de 28 kinderen deel aan alle onderdelen. Aan het einde kregen alle kinderen een heus Disney-korfbal-diploma en een mooie Vinkentas met gadgets.

Kangoeroes
Al vanaf 3.5 jaar kun je terecht bij De Vinken. Je wordt dan een kangoeroe. De kangoeroes trainen één keer in de week op zaterdagochtend van 10 tot 11uur op Sportpark de Molmhoek en na de herfstvakantie in sporthal de Boei.
Op een zeer speelse wijze maken de kids kennis met o.a. de korf en de bal. Zij spelen nog geen korfbal en dus ook geen wedstrijden. Een paar keer per jaar zijn er speciale kangoeroefeestjes.


08-10-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors