• Derde wint ook thuis

  18 dec 2019
 • En... gaat richting feestdagen.
  De Vinken 3 moest na de uitzege in Almere proberen om hun eerste thuisoverwinning te boeken. We hebben inmiddels twee punten en Synergo 8 is de tegenstander.

  Vandaag missen we alleen Coen die moest werken. We begonnen goed aan de wedstrijd en het was Thera die met een afstandsschot de ban wist te breken, 1-0. Synergo bleek een taaie, fanatieke ploeg te hebben en scoorde ook goed mee. Synergo komt terug naar 1-2. Aanvoerder Johan zorgde met een vlammend schot voor de 2-2. Een wegtrekbal van Marcel vanuit een schot en de stand wordt 3-2. Niet veel later laat Marcel zien goed op schot te zijn: 4-2. Een afstandsschot van Johan en we lopen wat uit: 5-2.
  Synergo maakt het weer spannend: 5-4. Zo was de strafworp van Marcel ook: 6-4.

  Toch kwam Synergo terug tot 6-6. Marcel hield ons in de race en schoot van afstand raak: 7-6. Een fantastische pass vanuit het andere vak op de vrijstaande Reni, die krijgt een strafworp mee en Johan scoort deze: 8-7.
  Johan scoort van afstand 9-7, lukt het ons om nu door te drukken? Echt los komen we niet, maar het gat blijft steeds twee punten: Marcel met een afstandsschot, 10-8. In Almere schoot Wilma van afstand raak en wederom gaat ze dit vandaag herhalen, 11-9.
  RUSSTTTTTTTTTT

  Na rust vol er tegenaan na de overheerlijke mandarijntjes. Jimmy dacht 'de tweede helft wordy mijn helft': een afstandsschot raak en dus 12-10. De tweede helft verliep helaas stroever, maar Johan schoot ons naar 13-10.
  Hey wie snelt daar naar de korf? Is dat Miranda? Jawel, en ze scoort een mooie doorloopbal , goed gedaan Miran, 14-10. We vroegen Frans om te scoren en gelukkig gebeurde dat dan ook: 15-12 En even later herhaalde hij zijn afstandsschot, dus ook nog een keurige 16-12. In ons vak mocht Jimmy weer van afstand scoren, 17-12, maar Johan bepaalde de eindstand op 18-13, nadat Wilma foutief was afgestopt...

  4 punten uit 3 is netjes...