Korfbalvereniging
De Vinken

Derde prolongeert veldtitel


Derde prolongeert veldtitel
Derde prolongeert veldtitel
Zaterdag 6 oktober: De Vinken 3 krijgt de kans om bij winst alleenheerser te zijn in de poule en daarmee ook het kampioenschap binnen te halen. De tegenstander is Luno 4, dat al verslagen werd in de heenwedstrijd.

Maar.... er staat nu wel een heel ander team dan daarvoor. Ach, we zien het wel en we zijn voor niemand bang.
Aanval ; Jimmy , Marcel , Thera en Pien
Verded; Peter v A, Peter K , Miranda en Sonja.
Johan, Wilma en Susanne zijn onze reserves.
Het is mooi weer, windstil, graadje of 21 en we hebben gewoon zin in deze wedstrijd.
We schieten uit de startblokken en Thera scoorde meteen een doorloopbal, 1-0. We zijn begonnen!
Er zouden vandaag vele mooie aanvallen volgen.

Marcel schoot vanaf de zijlijn mooi raak , 2-0. Het andere aanvalsvak ging er ook vol tegenaan en Sonja mocht na een schotbeweging een doorloopbal nemen en deze ook scoren, 3-0. Zou de wedstrijd al gelopen zijn??? Nee dat zeker niet, 3-1.
Het liep wel erg lekker en wat is het toch zalig schieten. Eerst was het een ver afstandsschot van Marcel en later mocht ook Jimmy aanleggen, 5-1. Luno deed wat terug, ze hadden een heer die supergoed was, 5-3. Pien kreeg een strafworp mee na een slim balletje van Jimmy. De strafworp werd benut door Marcel, 6-3. We bleven dominant en nadat Jimmy kon van dichtbij scoren, 7-3. De rust naderde en vrij simpel komt Jimmy opnieuw vrij en scoorde de 8-6. Echt los komen we niet van Luno en dat is een compliment. Peter K brengt de ruststand op 9-7.

Rust breekt aan en Susanne komt het veld in voor Miranda.
Na rust knalde Marcel gelijk een afstandsschot raak, nadat hij een doorloopbal miste, 10-7. Invalster Susanne kon van achter de korf raak mikken, 11-9. Het werd spannender en spannender, maar de op schot zijnde Marcel knalde opnieuw van afstand raak, 12-10. Een terechte strafworp voor Susanne werd gemist door Peter K, maar de rebound zat wel, natuurlijk met een onehander, 13-11.

Met nog twee minuten te spelen weet Luno gelijk te maken , 13-13. Maar Peter K schiet het kampioenschap binnen met een bekeken schotje, 14-13. Sterk verdedigend werk van beide vakken bezorgt ons verder het kampioenschap!!!
Susanne bedankt!06-10-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors