Korfbalvereniging
De Vinken

Derde op weg naar kampioenschap


Derde op weg naar kampioenschap
Derde op weg naar kampioenschap
De talenten van de Vinken 3 speelden eind april tegen ESDO 4 uit Kockengen. Deze ploeg stond toen maar twee punten achter. Winst is noodzakelijk, want dan zetten we alle ploegen in onze poule op vier punten achterstand.

We begonnen super goed aan de wedstrijd. Marco opende de score met een vlammend afstandsschot, 1-0. Het was een mooie dag! Thera ging op snelheid langs haar tegenstandster en scoorde de doorloopbal, 2-0. ESDO kwam op 2-2. Maar opnieuw scoorde de goed spelende Thera via een wegtrekbal, 3-2. Ondanks dat we goed speelden, bleef ESDO goed bij. Een doorloopbal van Johan ging erin en zo werd het 4-3. Daarna een mooie actie van Peter v A. Ook zijn doorloopbal ging mooi door het mandje, 5-3. En ook Marco deed nog een duit in het zakje, door opnieuw van afstand te raken, 6-4.
De tweede helft werd vervelend.....

Van heel ver schoot Reni raak; het was haar eerste schot van de wedstrijd, 7-5. Ik vond dat de doelpunten elke keer te gemakkelijk vielen bij de tegenstander, maar we toonden wilskracht om ook mee te scoren. Een echt Koelemans doelpunt, waarbij Peter zijn tegenstander uitblokte en het kansje raak knalde, 8-6. Een vrijebal werd keurig benut door Marcel, 9-6. Niet even later werd Marcel nogal stevig neergemaaid. De strafworp die daarop volgde werd benut door Johan, 10-6.
ESDO kwam opnieuw superknap terug tot 10-10 Het zal toch wat zijn als we alsnog verliezen?
Gelukkig scoorde Peter K koeltjes een doorloopbal en de overwinning was een feit....
We hebben nog twee punten nodig voor het kampioenschap, maar nog drie om het helemaal alleen te mogen zijn....daar gaan we dus voor, maar het zal niet makkelijk zijn...


06-05-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors