Korfbalvereniging
De Vinken

Derde op verliestour


Derde op verliestour
Derde op verliestour
Drie wedstrijden en maar 1 punt, dat zijn de schamele cijfers voor De Vinken 3. We zitten in een pittige poule, maar dat maakt het ook wel weer leuk. We moeten knokken om vrij te komen en dat is soms wel is lastig.

Vandaag staat KVA 5 op het programma. In Amstelveen was het een spannende wedstrijd, waar we de hele wedstrijd achter stonden en toch met de punten naar huis gingen. KVA wilde revanche.
We begonnen zonder Wilma, Jimmy, Coen en de langdurig geblesseerde Marco. We hopen dat Marco snel weer fit word!!! Angela, Reni en Robin waren onze reserves.

Na veel schoten, die de korf uit ketsten, konden we toch op voorsprong komen door een treffer van Marcel, 1-0. Ook KVA schoot raak en de toon was gezet. Een meegekregen strafworp van Sonja werd gescoord door Johan, 2-1. Het werd een moeilijke eerste helft met weinig doelpunten. Een onehander van Peter K zorgde voor een 3-3 stand. De ruststand werd bepaald op 4-4 door een afstandsschot van Johan.
Na rust een paar wissels en een score van Koeleman, 5-5. Invalster Angela scoort een doorloopbal: 6-5.
KVA is scherper en loopt uit naar 6-10. We proberen het met z'n allen, maar het lukt gewoon bijna niet. Een afstandsschot van Marcel gaat raak, 7-10. Niet veel later scoort Peter K uit een schotje: 8-10.
Invaller Robin weet het spannend te maken, 9-10, maar helaas weet KVA toch te winnen: 9-12.
Invallers bedankt!!!!10-02-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors