• De Vinken doet mee aan Rabo Clubsupport

  4 okt 2021
 • Heb jij een Rabobank rekening?
  Word dan lid van de Rabobank en breng je stem op ons uit!

  Op 4 oktober a.s. start Rabo ClubSupport. Tijdens Rabo ClubSupport kunnen Rabobank leden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op De Vinken uitgebracht worden, des te meer geld we ontvangen voor onze mooie doelen:

  • het optimaliseren en rolstoeltoegankelijk maken van onze sanitaire voorzieningen
  • en de aanschaf van extra materialen voor onze peutertrainingen.
 • Stemmen

  Van 4 tot 25 oktober a.s. kun jij je stem uitbrengen. Stemmen kan als je een rekening hebt bij de Rabobank en lid bent. Je stem uitbrengen kan via de www.rabobank.nl/clubsupport, via de Rabobank-App of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Je mag jouw stem verdelen over drie deelnemende verenigingen. 

  Vul bij 'zoek op naam' naar De Vinken en bevestig deze met een 'vinkje'. Naast het uitbrengen van je stem op De Vinken kan je nog op twee andere deelnemende clubs stemmen.

  Als gedeelde gebruiker van het sportpark in Vinkeveen proberen we samen met onze directe sportburen alle accommodaties en voorzieningen up-to-date te houden en zo zo veel als mogelijk sporters te bedienen. Al een stem naar De Vinken en nog stemmen over? help dan onze sportburen aan extra stemmen (SC Hertha, VLTV, VV Atalante)

  Heb je wel een Raborekening, maar ben je nog geen lid en wil je dat wel worden? Dat kun je eenvoudig regelen via https://www.rabobank.nl/leden.
  Zodra je lid bent kun je ook direct stemmen.

  Uitslag

  Alvast bedankt voor jouw stem!
  Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen, dan wordt ook de uitslag bekend gemaakt. Natuurlijk houden we je op de hoogte!

 • Rabo Clubsupport 2021