• De Vinken A1 ongeslagen kampioen!

  12 jun 2024
 • Afgelopen zaterdag speelde De Vinken A1 hun kampioenswedstrijd tegen Top A5. Kampioen waren ze al, maar een leuke wedstrijd voor het publiek was het doel volgens coaches Zoë en Hans.

  Na het eerste fluitsignaal duurde het niet lang voordat De Vinken met 1-0 voor kwam te staan door een afstandsschot van Stef. Snel daarna volgde een mooie doorloopbal met 1 hand van Mike en scoorde onder andere Nikkie, Zianna, Sofie en Lotte ook nog een paar mooie goals. Top probeerde met een paar punten terug te komen, maar tevergeef. Ze waren nog lang niet bij het aantal doelpunten van De Vinken. De Vinken ging de rust in met 9-3.

  De tweede helft begon, de reeks doelpunten werd verder voortgezet door Jasmijn met een mooi kansje voor de korf. Snel daarna volgde Nikkie ook met een kansje achter de korf. Na twee tegengoals slaagde Zianna erin een strafworp mee te krijgen en natuurlijk scoorde ze! Dit was ook meteen het moment dat onze lieve teamgenoot en vriendin haar laatste fluitsignaal hoorde. Ze kreeg een mooie erewissel met bloemen, chocola, knuffels, applaus en tranen.

  Nadat Lotte er voor Zianna in was gekomen, scoorde ze meteen een doorloopbal. De scorereeks werd verder afgemaakt door Nikkie, Mike en Stef. Eindstand 18-6 voor de Vinken A1! 

  Officieel ongeslagen kampioen en na de wedstrijd kregen ze een bosje bloemen en taart. Een mooie afsluiter van het seizoen! Wil je de beelden van de wedstrijd zien? Op de Instagram van De Vinken staat een video met de doelpunten die gemaakt zijn.