• De jubileumcommissie wil jouw mening

  11 jul 2020
 • Hoi allemaal (leden, ouders, vrienden)

  Volgend jaar is het zover; ons jubilieumjaar! We kunnen nu alvast verklappen dat er veel leuke evenementen op het programma staan. Voor een aantal van deze momenten zijn we zelf heel enthousiast en we willen graag weten of dat enthousiasme gedeeld wordt, zodat we volop aan de gang kunnen met de organisatie.

  Uiteraard kan in een jubileumjaar een culinaire verrassingstocht niet ontbreken. Pak je agenda erbij en zet ‪zaterdag 17 april 2021‬ er alvast in. Lijkt het jou nou leuk om hierbij te zijn? Laat het aan Mariska & Annick weten via jubileumcommissie@de-vinken.nl (in onderwerp even cuilinaire verrassingstocht benoemen). En zou je dan graag willen koken (voorgerecht/hoofdgerecht) voor een enthousiast Vinkenlid of lekker aan tafel zitten bij één van de gastheren/vrouwen die avond? Goed om te weten: Je mag je als ‘duo’ opgeven. We zijn nu alvast benieuwd naar het enthousiasme hiervoor, dus het is geen officiële opgave, maar voor een inschatting van een eventueel aantal aanmeldingen (je zit dus nog nergens aan vast).

  Maar dat is nog niet alles... Het jubileumjaar willen we aftrappen met een geweldig oud en nieuw feest op 31 december! Ook daarvoor willen we het enthousiasme polsen. Vind jij het een leuk idee om het nieuwe jaar in te luiden met andere Vinkenleden en familie/vrienden voor jong en oud? Dan horen we het graag en weten we of we de organisatie van deze super gezellige avond door kunnen zetten. Je kunt dit doorgeven aan Levi & Monique via: jubileumcommissie@de-vinken.nl (in onderwerp even oud en nieuw feest benoemen). Heb je vragen over de opzet van de avond kan je dit aan Levi of Monique vragen.

  Komende dinsdagavond 14 juli hebben we een vergadering van de jubileumcommissie en willen we knopen doorhakken. Dus een reactie van jou (wel/niet enthousiast of geïnteresseerd voor beide events) voor die tijd zou ons erg helpen. Bedankt!

  Het aftellen kan beginnen!
  Groetjes de jubileumcommissie