• De Grote Clubactie 2020 | Steun de club

  15 okt 2020
 • De Vinken gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie
  Zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor leuke activiteiten tijdens ons 60-jarig jubileumjaar in 2021. Een lot kost €3,- waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze club gaat. 

  >>> DIRECT ONLINE LOTEN KOPEN <<<

  Verantwoord loten verkopen
  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

  Online Loten verkoop nog eenvoudiger
  Niet alleen via de QR code maar ook via deze link kunnen eenvoudig loten worden gekocht op dezelfde manier als via het boekje. U kunt eenvoudig opgeven hoeveel loten u wenst om onze club te steunen.

  SUPER LOTEN
  Het is ook mogelijk om een zogenaamd Superlot te kopen. Een mogelijkheid om als bedrijf, team, groep of individu De Vinken extra te steunen. EΓ©n Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft dus een waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% (=€ 120,-) direct naar onze club!

  De link om online een superlot te kopen voor De Vinken vind je hier!