• Mighty Mike: lekker fanatiek en watervlug voetenwerk
    • Super Sanne: staat haar mannetje en schiet superzuiver
    • King Kjeld: de koning van de mooie passes, hij overziet alles
    • Sniper Stan: super onderschepper en scherpschutter

De E1 wordt ook dit jaar weer gesponsord door de Jumbo. Van april tot en met half juni speelde de E1 nog 6 wedstrijden. Alle wedstrijden werden ruim gewonnen. Gemiddeld met 11 doelpunten verschil. De eerdere twee competities dit jaar werden al netjes afgesloten met twee tweede plaatsen, nu zijn ze terecht kampioen. 95 doelpunten voor en 30 tegen. Ditmaal werd ook de zaalkampioen twee keer ruim verslagen. Tijdens het seizoen werden we geholpen door superinvallers vanuit de E2 en E3, dank jullie wel!

Wat hebben de kanjers het goed gedaan. Eén voor één, maar vooral samen als team.
    De mooiste doelpunten zijn toch degene die je met het hele team voorbereidt. Het mooie was dan ook dat iedere wedstrijd iedereen tot scoren kwam. Verdedigen doe je ook samen. De één geeft druk, de andere kijkt mee en onder de korf verdedig je voor. Zo maak je het de tegenstander lastig.
    Je zag het team iedere wedstrijd weer een beetje groeien, superleuk om te zien.
    Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd tegen Fiducia E1. Het was zonnig en een beetje warm, maar toch wilden we de wedstrijd winnen om ongeslagen te blijven. De eerste 10 minuten gingen heel goed, we kwamen met 5-1 voor. Met rust stond het uiteindelijk 7-2. Langzaam ging het kaarsje uit vanwege de warmte, uiteindelijk wonnen we met 12-3. Een heel mooi resultaat.

Na de wedstrijd hebben we het seizoen afgesloten in het trampoline park, ook dat was weer erg leuk.
    Volgend jaar mogen wij het laten zien bij D. Ook daar gaan wij weer een leuke uitdagende tijd tegemoet. Fijne vakantie allemaal en tot na de zomervakantie.