Korfbalvereniging
De Vinken

D1 ongeslagen kampioen


D1 ongeslagen kampioen
D1 ongeslagen kampioen
Afgelopen zaterdag speelde de D1 pupillen de laatste zaalwedstrijd van dit seizoen. De wedstrijd tegen het Culemborgse SGV mocht voor onze nog ongeslagen topjeugd geen probleem zijn. Uit werd namelijk al met 3-16 gewonnen.

Vliegend kampioen
Probleemloos was het ook deze zaterdag. Het team met Meru v. Langen, Jasmijn Tabor, Kate Baartmans, Ilse Vis, Emily Alden, Zianne Zoomer, Sofie Kortz en Jarne vd Wijngaard wist net als in de uitwedstrijd zestienmaal te scoren. Met de uiteindelijke 16-2 overwinning tilde deze talentvolle jeugd het eigen doelsaldo naar 129-46.
animalporn


Alle wedstrijden werden ruim gewonnen, waarvan de helft – bijna alle uitwedstrijden - zelfs met dubbele cijfers. In de thuishal kwam de D1 nog niet boven de toen doelpunten, maar in deze laatste wedstrijd werd alles uit de kast gehaald en kon het publiek getrakteerd worden op een vrolijk doelpuntenfestijn. Net als in het najaar op het veld was het kampioenschap binnen.
Na afloop natuurlijk bloemen, de kampioensmedailles en taart. Samen met de Vinkenselectie, die de gelegenheidstrainers Wanja Zieltjens en Pascal Hoogenboom in de trainingen aanvulden, gingen de trotse kampioenen graag op de foto.
animal sex tube


Op de foto: de kampioenen v.l.n.r. Meru, Jasmijn, Kate, Ilse, Emily, Zianne, Sofie en Jarne te midden van trainers en begeleiders.


11-03-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors