• Corona update: de laatste details voor a.s. zaterdag

  12 nov 2021
 • Morgen start het oefenprogramma voor de zaal. Helaas kunnen we er niet omheen: de start van het seizoen gaat gepaard met aangescherpte coronamaatregelen, waaronder de verplichting een coronatoegangsbewijs te tonen. Afgelopen week hebben we al een update van de maatregelen geplaatst op de website, onderstaand zetten we de laatste details op een rij. 

  Op dit moment weten we nog niet precies welke extra maatregelen er vanavond tijdens de persconferentie worden aangekondigd. Mochten er nog wijzigingen zijn die morgen al van toepassing zijn, dan wordt dat via de team apps en de website gecommuniceerd.

 • Hoe gaan we het zaterdag aanpakken? 

  Na overleg met de gemeente en De Boei hebben we een aantal concrete afspraken gemaakt:

  • Op zaterdagen is uitsluitend de ingang open aan de achterzijde, die aansluit op de parkeerplaats. De ingangen aan de kant van de Kerklaan zijn dicht. 
    
  • Bij de ingang staat een beveiliger die controleert op het coronatoegangsbewijs (CTB). Deze kun je laten zien op je telefoon of op papier. Let op: neem ook legitimatie mee, deze is nodig voor controle.
    
  • De controle aan de deur vindt plaats vanaf 13 jaar, omdat dit de ondergrens is voor het horecagedeelte in De Boei. Voor de sporthal geldt de CTB plicht pas vanaf 18 jaar. Ben je tussen de 13 en 18 jaar oud en kun je geen CTB laten zien? Dan mag je wel gewoon naar de sporthal. Je kunt dan alleen niet in de ruimte bij de bar verblijven. 
    
  • Ben je 18 jaar of ouder, kun je geen CTB laten zien maar heb je als vrijwilliger van De Vinken taken in de sporthal (coachen, trainen geven, fluiten, zaaldienst, e.d.)? Neem dan even contact op met één van de corona coördinatoren of iemand van het bestuur. Je krijgt van ons dan een zgn. vrijwilligersbewijs. Op het tijdstip dat je aanwezig moet zijn kun je daarmee naar binnen, we zullen er wel op toezien dat je daarna de sporthal weer verlaat. 
    
  • De Boei stelt het gebruik van mondkapjes verplicht. Deze geldt niet als je zit en geldt ook niet in de sportzaal. 
    
  • We willen je vriendelijke verzoeken om in de gangen en op de tribune afstand te houden.

  Deel deze informatie ook met familie en vrienden die wellicht morgen willen komen kijken. Let op: mochten er nog dingen wijzigen, volg dan de aanwijzigingen die ter plaatse worden gegeven.

  Alvast bedankt voor jullie medewerking!

  Bekijk het actuele coronaprotocol