• Corona Bucket, kies jij blauw of wit?

  14 dec 2020
 • Bestellen kan niet meer, we zijn er doorheen!!

  Help korfbalvereniging De Vinken van haar voorraden af en bestel ook zo’n mooie blauwe of witte bucket! We hebben een paar goede redenen voor jou om zo’n bucket te bestellen:

  • De korfbalkantine zal voorlopig dicht moeten blijven. We hebben echter al wel de inkopen gedaan (positievelingen die we zijn.....) en daar kunnen we niet mee blijven zitten.
  • Er zijn verschillende producten ingekocht die over een tijdje tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen. Om te voorkomen dat al deze producten weggegooid moeten worden, heb jij de gelegenheid iets te doen te deze voedselverspilling.
  • De bucket is volledig ingericht om voor een oud- en nieuwfeest thuis. Wij hadden het graag met jou beleefd, maar zo hopen we alsnog een beetje bij jou te zijn.
  • Wij verkopen de meeste voorraad die we hebben tegen inkoopprijs zodat de club geen groot financieel verlies hoeft te incasseren en jij kan goedkoop (fris)drank bij ons kopen.

  Er zijn twee kleuren ‘Corona bucket’ te bestellen, in hoe kan het ook anders in een de kleuren van onze prachtige korfbalvereniging. De multifunctionele emmer is standaard gevuld met een fles frisdrank, één doosje thee, erwtensoep, borrelnootjes, cocktailworstjes, zak drop, leverworst en twee AA sportdrink. In totaal worden 24 ‘Corona Bucket Blauw’ en 24 ‘Corona Bucket Wit’ gemaakt, wees er snel bij op=op!

  Áls je kiest voor ‘Corona Bucket Blauw’ is de emmer naast de standaardvulling gevuld met drie speciaalbieren (andere dan bij de bierschenkerij van oktober, bieren waren ingekocht voor de 2de groep is deze helaas niet doorgegaan).

  Áls je kiest voor ‘Corona Bucket Wit’ is de emmer naast de standaardvulling gevuld met met geselecteerde witte wijn uit de wijnschenkerij van 2016 XR Chardonnay. Mocht je nou niet van deze wijn houden behoort de XR Sauvignon of XR Merlot (rode wijn) ook tot de opties (geef dit aan in het opmerkingen veld).

  Zowel de ‘Corona Bucket Blauw’ als ‘Corona Bucket Wit’ kost € 22,50 (betaling volgt via een digitaal betaalverzoek) en worden in de periode tussen kerst en oud&nieuw bij jou thuis bezorgd, mits je in woont in De Ronde Venen. Woon je buiten De Ronde Venen, geen ramp, bestel de emmer gerust, we gaan proberen om jou ook binnen bovengenoemde periode te verblijden!

  Wil je de club de helpende hand toesteken? Vul dan onderstaand formulier vóór 24 december 2020 in. Voorafgaand aan de levering wordt er dan contact met je opzocht.

  Alvast dank!