Korfbalvereniging
De Vinken

Clinic van Korfbalstars: leerzaam en leuk!


Clinic van Korfbalstars: leerzaam en leuk!
Clinic van Korfbalstars: leerzaam en leuk!
Woensdagavond 5 september was het zover.

Om 18.00 begonnen de F en E met hun clinic, gegeven door Johan en Levi Kroon en met selectieleden Rutger, Dorien en Annick. De jongste kids keken op tegen de “eerste” spelers, en hebben een heerlijk uur getraind! Onder aanmoediging van veel ouders lieten de kinderen zien wat ze allemaal al heel goed konden, er werd heel veel gescoord!

Om 19.00 kwamen de Korfbalstars aan.
Jordi Pasma, speler uit het Nederlands team, en zijn zusje Sanne Pasma, van KZ, waren er. Topcoach Edwin Bouman van AWDTV was er ook bij. Samen verzorgden zij de clinic, eerst voor de D en E jeugd. En wat vonden ze het leuk, en ook best spannend als zo’n goede speler bij je korf komt kijken, tips geeft en ziet dat je scoort!
Ook de A en B jeugd genoten zichtbaar van de clinic. Het ging er behoorlijk serieus aan toe; iedereen wilde wel laten zien wat hij/zij in huis had. Aan het einde van de beide clinics mochten steeds vier of vijf kinderen een wedstrijdje doen tegen Jordi en Edwin samen. Heel leuk was het om te zien dat deze mannen echt super goed kunnen korfballen. Van alle kanten gooiden ze de bal door de korf heen. Maar... ook de vinkenkids deden super hun best en het werd de mannen toch echt nog wel moeilijk gemaakt...
Na de training was er voor de kinderen limonade en wat lekkers, zo werd de training gezellig afgesloten! Deze clinic hadden de kids te danken aan hun inzet bij alle verkochte loten, vorig jaar met de Grote Clubactie. Super gedaan!
Foto: Bert Lommers16-09-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors