• C1 te sterk voor Madjoe C3

7 dec 2019
  • Zaterdag 30 november moest De Vinken C1 uit Vinkeveen tegen Madjoe.

De Vinken begon in de aanval met: Kate, Nikkie, Jarne, en Zianna. Snel begon NIkkie al met een mooi schot onder de korf en Zianna met een afstandsschot. Zo stond het al snel 2-0.
    Toen werden de vakken gewisseld, moest het andere vak aanvallen met: Sofie, Amber, Jasmijn en Indy. Jasmijn scoorde een mooi afstandsschot. Helaas scoorde Madjoe ook nog een doelpunt zo stond het 3-1. Zianna en Nikkie scoorde samen de 5-1 met hulp van Jarne en Kate. De vakken moesten weer eens gewisseld worden en Jasmijn scoorde der weer effe twee bij. Het stond 7-2; uiteindelijk gingen we de rust in met 8-2.
    Er is nog heel even gewisseld Meru voor Indy en Ilse voor Zianna. Vlak na de rust werd er weer goed gespeeld zo stond het 11-3, we kregen ook nog een strafworp mee die Jasmijn heeft afgemaakt. Na veel goede kansen werd de eindstand 21-3.