Korfbalvereniging
De Vinken

BSO Vinken officieel open


BSO Vinken officieel open
BSO Vinken officieel open
Op donderdag 16 mei werd de locatie feestelijke geopend. Alle kinderen van de BSO’s van Kind & Co in Vinkeveen waren uitgenodigd voor dit evenement.

Sinds 18 februari 2019 is onze kantine de locatie voor de Sport BSO Vinken, een succesvolle samenwerking tussen de kinderopvangorganisatie Kind & Co en onze vereniging.

Er was 16 mei veel sport en spel, er waren speciaal voor deze gelegenheid pony’s op het veld en de kinderen konden worden geschminkt. Er was gezorgd voor gezonde hapjes met veel fruit en groente en er was heerlijk fruitwater voor de dorst.
Aan het eind van de middag is de locatie officieel geopend door de kinderen, samen met Willemijn Klop, regiomanager van Kind & Co, en Kelvin Hoogeboom, voorzitter van KV De Vinken.

Sport BSO Vinken is een BSO waar kinderen van 7 tot 12 jaar worden opgevangen. De kinderen spelen voornamelijk buiten, diverse sporten en kunnen als zij dat willen ook heerlijk binnen spelen. De activiteiten worden op leeftijd en niveau van de kinderen aangeboden. Hierbij komen verschillende sporten aan bod. Inmiddels bestaan de groepen uit ca 20 kinderen per dag. Op de BSO zijn kinderen van alle scholen in Vinkeveen (Jozefschool, Pijlstaart en Schakel) van harte welkom.

Op de foto: Kinderen van BSO Vinken, Willemijn Klop en Kelvin Hoogeboom openen de vestiging officieel (foto Jaco Kroon - Pijl 14 Grafisch Ontwerp)24-05-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors