• Bouwbijeenkomst 28 december

  22 dec 2019
 • Verbouwings- en onderhoudsbijeenkomst 28 december 2019.
  Aanvang 19.30 uur in de kantine.
  Voor alle betrokkenen bij De Vinken.


  Zoals de meesten van jullie wel weten is er een meerjarenplan ontworpen in 2013. Hierin staan een aantal doelstellingen om ons clubgebouw aantrekkelijker en toekomstbestendiger te maken. Begin 2014 zijn de inpandige kleedkamers van onze eigen spelende leden gerealiseerd als onderdeel van dit meerjarenplan.

  In oktober 2017 kwamen we bij elkaar voor de realisatie van de zonnepanelen, ondanks dat deze niet in het meerjarenplan was opgenomen.

  In februari 2018 hebben we doorgepakt met een feestelijke heropening van het bargedeelte (als onderdeel van het meerjarenplan) en is het clubgebouw voorzien van duurzame Ledverlichting.

  Begin 2019 heeft BSO Vinken zijn intrede gedaan in het clubgebouw, waardoor het huidig ontwerp uit 2013 op een aantal punten anders is ingevuld.

  In de zomer van 2019 hebben een aantal enthousiaste leden het noodzakelijke onderhoud aan de veranda verricht. De verbetering gaat in fases in verband met de bijkomende kosten, die dergelijk ingrepen met zich meedraagt.


  Volgende stap
  De afgelopen maanden zijn een aantal betrokken bestuursleden druk bezig geweest om de volgende stap in de verbouwing van het clubgebouw voor te bereiden. Al sinds de jaarvergadering van 2015 zijn er extra bedragen gereserveerd voor de verbouwing. Ook zijn er door onder andere de jaarlijks terugkerende verkoop van agenda’s aanvullende budgetten gecreëerd.

  Als gevolg hiervan denkt het bestuur erover om één volgende stap te realiseren.
  Het wordt hoog tijd dat we verder gaan met volgende fase van de verbouwing, waarbij wij in verband met de kosten kiezen voor een combinatie met groot onderhoud en een vervanging en verduurzaming van de bestaande kozijnen/raampartijen in het clubgebouw, wat op diverse plekken ook erg nodig is.
  Daarnaast willen we aandacht geven aan een door te voeren verbetering in de akoestiek in de kantine (onder andere wens vanuit de kinderopvangorganisatie KMN Kind&Co - BSO Vinken) en willen we kort stil staan bij de huidige stand van zaken omtrent een wijziging van de huidige website van onze korfbalvereniging.

  DAAROM: zaterdag 28 december 2019 om 19.30 bent u welkom om de verbouwings- en onderhoudsbijeenkomst bij te wonen het clubgebouw.

  Omdat we graag de ideeën van zoveel als mogelijk leden en betrokkenen in de uitvoering willen mee laten wegen hopen we op een grote opkomst.
  Dus ben jij handig, heb je verstand van verbouwingen, ben je werkzaam in de dergelijke branches, ben je goed in ontwerpen en het meedenken om tot compromissen te komen of ben je gewoon nieuwsgierig en draag je De Vinken een warm hart toe? Er zijn maar drie letters nodig: KOM!

  Help straks mee. Help nu mee door je bijdrage, ideeën en suggesties tijdens deze avond met ons te delen! Dit bericht geldt voor alle geïnteresseerden leden, ouders van leden of andere Vinkenliefhebbers!! Voor koffie, thee en een drankje wordt gezorgd, dus wees erbij!

  Ben je verhinderd op zaterdagavond 28 december 2019, maar wil je toch informatie hebben over wat er besproken gaat worden? Het is mogelijk om vanaf 24 december 2019 de PowerPoint en aanvullende informatie (op aanvraag) te verkrijgen via het e-mailadres: voorzitter@de-vinken.nl. Het is mogelijk om jou inbreng via mailcorrespondentie met ons te delen.

  Namens het volledige bestuur, Eric en Kelvin