• Bijna promotie

  10 apr 2022
 • Zaterdag de beslissing

  Komende zaterdag 16 april speelt ons eerste om half 4 de thuiswedstrijd, opnieuw tegen ESDO. Het gaat dan om promotie naar de tweede klasse zaal volgend seizoen. Afgelopen zaterdag trad ons Suiteteam voor de heenwedstrijd aan in Kockengen.
  Sabrina: โ€œHet was geen beste wedstijd van onze kant. We hadden de eerste helft moeite om tot scoren te komen. Esdo was zuiver en iedereen scoorde daar mee. Zelf hebben we teveel rebounds verloren. We speelden ook teveel naar binnen en zochten de drukte op, waardoor het erg rommelig werd en er veel botsingen kwamenโ€ฆ gedoe...โ€

  โ€œDe goed scorende heer van ESDO ,Thijs Overeem, konden we onvoldoende afstoppen. Dusโ€ฆ Jelle er tegen gezet. Dit pakte goed uit: Jelle heeft als een tijger verdedigd. Fenne en Tom kwamen er de tweede helft nog in. Zij deden het ook supergoed: Fenne knalde er gelijk drie in en Tom benutte een kansje onder de korf. En we hebben gewonnen: 17-18. Nu ervoor zorgen dat het volgende week weer beter gaat."

  Voor de statistieken: In de aanval startte โ€˜good oldโ€™ Arjan Kroon naast Rutger, Emese en Dorien in de aanval. In de verdediging begonnen Levi, Jelle, Eva en Mariska. De Vinkendoelpunten waren van Rutger (2x), Arjan (2x), Emese, Dorien (2x), Levi (5x), Eva (3x), Fenne (3x) en Tom.