• Bijna 550 agenda’s verkocht!

    10 nov 2022
  • Dankzij het enthousiasme van onze jeugd, de aanmoedigingen van onze begeleiders, de bereidwilligheid van de aanwezige senioren en het weer dat uiteindelijke toch wel heel erg meeviel, is de agendaverkoop van afgelopen zaterdag succesvol verlopen. Wanneer we de gedane bestellingen meerekenen, zijn er inmiddels al bijna 550 agenda’s verkocht. 

    Vooraf waren de verwachtingen wat ingetogen. In de wandelgangen en de app-groepjes waren er - bij met name de senioren - jammergenoeg diverse afmeldingen, Daarnaast hadden we meer moeite met het vinden van adverteerders en waren de drukwerkprijzen behoorlijk gestegen. Kortom ... het was spannend afgelopen zaterdag. Zou het allemaal wel goed komen. Maar zoals in de inleiding al geschreven staat; de verkoop verliep naar wens.

    Rond 12.00 uur waren de meeste teams nog onderweg en dat was een goed teken. Om 12.30 uur was nagenoeg iedereen binnen en kon het tellen beginnen. De exacte opbrengst is nog niet bekend. Wel zijn we uit de kosten en elke agenda die nu verkocht wordt, levert de club extra geld op. Dus bij deze de oproep om de agenda te blijven promoten en berichten op social media zoveel mogelijk te delen.

    We hebben nog zo’n 175 agenda’s over en die hopen we natuurlijk nog wel zoveel mogelijk te verkopen. Via internet en in de winkel (o.a. The Readshop). Weet jij nog iemand die een agenda wil hebben, geef dit dan even door aan Jaco Kroon (06 27291849) of bestel de fraaie agenda via www.de-vinken.nl