Korfbalvereniging
De Vinken

Bierproeverij bij De Vinken op vrijdag 5 oktober


Bierproeverij bij De Vinken op vrijdag 5 oktober
Bierproeverij bij De Vinken op vrijdag 5 oktober
Voor de echte 'speciaal bier-liefhebbers' onder ons wordt op vrijdag 5 oktober 2018 een 'Bierschenkerij' georganiseerd. Op dit evenement wordt uitgegaan van het 'Bring your own glass'-principe. Oftewel je drinkt de aangeboden speciaalbieren uit een glas van je eigen collectie!

Aanbod en doelstelling:
Tijdens de bierschenkerij zullen Kelvin Hoogeboom en Levi Kroon het nodige vertellen over het aangeboden speciaal bier. Inmiddels zijn zes speciaal bieren met zorg en toewijding geselecteerd. Het aangeboden speciaal bier is toegankelijk voor iedereen. Daarnaast verzorgt gelegenheidskok Eric Kortz tijdens de bierschenkerij de nodige culinaire hapjes, afgestemd op het aanbod van de speciaal bieren.

Op basis van de smaakbeleving, die wordt bijhouden in een scorekaart, wordt een inventarisatie gemaakt wat voor soort speciaalbier voor 'de drinkende Vink' naast het huidige aanbod in aanmerking komt voor uitbreiding van het assortiment in het clubgebouw. Het soort speciaal bier zal zowel het lopende als het komende korfbalseizoen verkrijgbaar zijn in het clubgebouw.

De bierschenkerij wordt georganiseerd in samenwerking met drankenhandel de Zwart uit Wilnis.
Het begint om 19.30 uur tot circa 22.30. De entreeprijs bedraagt 15,00 euro per persoon.
Je bent welkom om met ons mee te proeven als je 18 jaar of ouder bent (NIX18). Voor de leeftijdscategorie onder de 18 jaar of de niet-liefhebber van speciaal bier is de bar tijdens en na afloop van het evenement geopend tot 0.00 uur.

Oef, zes is mij teveel..
Geen probleem, het is mogelijk om tussentijds af te haken en de overige speciaalbieren ongeopend mee te krijgen voor thuis. Je mist dan waarschijnlijk wel de achtergrond en leuke weetjes over de speciaalbieren.

Maar wil je meer of een orgineel cadeau..
Jouw speciaal bier gevonden? Drankhandel de Zwart zorgt er namelijk voor dat jij jouw favoriete speciaal bier van de avond ook kunt kopen na afloop van de bierschenkerij. Dit is natuurlijk ook een mooie gelegenheid om een exclusief kadopakket samen te stellen voor verjaardagen of jublieumuitjes.

Opgeven:
Ben je een speciaal bier drinker?
Geef je dan uiterlijk voor maandag 24 september 2018 op via de knop hieronder:

Klik hier om je aan te melden

Ben je geen 'speciaal bier drinker'?
Je hoeft je niet op te geven, het is evengoed gezellig dat jij er ook bij bent!

Hebben jullie vrienden/kennissen of familieleden die ook graag een bierschenkerij willen meemaken, geen punt! Vraag ze mee en geef ze op!


28-09-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors