• Bierproeverij 2020 - zaterdag 3 oktober

  8 sep 2020
 • UPDATE 12-9-20: We zitten vol! Er is helaas geen mogelijkheid meer om in te schrijven  ---------------


  Voor de echte speciaal bierliefhebber onder ons wordt op zaterdag 3 oktober 2020 een 'Bierschenkerij' georganiseerd. Op dit evenement wordt uitgegaan van het 'Bring your own glass'-principe. Oftewel je drinkt de aangeboden speciaalbieren uit een glas van je eigen collectie! Door de wereldwijde pandemie is er een maximaal aantal van 55 personen gesteld, om aan de gestelde wet- en regelgeving omgeving te voldoen. Op de avond zelf zal een deel van het clubgebouw en de buitenruimte met behulp van partytenten en terrasheaters geschikt worden gemaakt voor deze activiteit. Voor de avond zelf krijg je een tafel toegewezen welke tevens zal fungeren als jouw โ€˜bubbelโ€™ van de avondโ€™

  Wat gaan we doen?

  Tijdens de bierproeverij zullen Kelvin Hoogeboom en Levi Kroon het nodige presenteren over het aangeboden speciaal bier. Inmiddels zijn 5 speciaal bieren met zorg en toewijding geselecteerd. Het aangeboden speciaal bier is toegankelijk voor iedereen. Daarnaast verzorgt Eric Kortz tijdens de bierproeverij de nodige hapjes afgestemd op het aanbod van de speciaal bieren.

  Op basis van de smaakbeleving, die wordt bijhouden in een scorekaart, wordt een inventarisatie gemaakt wat voor soort speciaalbier 'de drinkende Vink' aangenaam vindt. 

  De bierschenkerij wordt georganiseerd in samenwerking met drankhandel de Zwart uit Wilnis en lokale hobbybierbrouwerij Bello uit Vinkeveen. Het begint om 19.30 uur tot circa 22.30. De entreeprijs bedraagt 15,00 euro per persoon (gelieve contactloos per pin te betalen). Je bent welkom om met ons mee te proeven als je 18 jaar of ouder bent (NIX18).

  Oef, 5 is mij teveel ..

  Geen probleem, het is mogelijk om tussentijds af te haken en de overige speciaalbieren ongeopend mee te krijgen voor thuis. Je mist dan waarschijnlijk wel de achtergrond en leuke weetjes over de speciaalbieren. 

  Opgeven

  Hebben jullie vrienden/kennissen of familieleden die ook graag een bierproeverij willen meemaken, geen punt! Vraag ze mee en geef ze op!

  Ben je een speciaal bier drinker?
  Er dient voor uiterlijk voor maandag 26 september 2020 te worden opgegeven via onderstaand formulier.

  Ben je een speciaal bier drinker, maar kan je niet op 3 oktober?
  Als je de bieren toch wilt hebben dien je dit voor maandag 26 september 2020 op te geven via onderstaand formulier. Wij vinden het jammer dat je niet kunt komen, maar er wordt wel gelegenheid geboden om de speciaal geselecteerde bieren thuis te nuttigen op een ander moment. Kies de de optie: โ€˜ik ben niet aanwezig, neem contact met mij op voor de levering van de speciale bierenโ€™. De organisatie zal binnen afzienbare tijd dan ook jou genietmoment afstemmen.

  Ben je geen speciaal bier drinker?
  Je hoeft je niet op te geven, maar helaas kunnen wij jou dit jaar op deze avond geen gelegenheid bieden om ook te komen voor een consumptie en een gezellige avond.

  Tot 3 oktober!

  Met vriendelijke groeten,
  Kelvin Hoogeboom en Levi Kroon
  Organisatie Bierproeverij 2020