Korfbalvereniging
De Vinken

De Vinken Nieuws

 

Clinic van Korfbalstars: leerzaam en leuk!

Zondag 16-09-2018

Woensdagavond 5 september was het zover.
Lees verder

Winst voor de F1

Zondag 16-09-2018

Op de foto onze F1 talenten: boven links naar rechts: Jaydee Nuisker, Ricardo Aalders en Maud van der Laan; onder van links naar rechts: Merel Kortz en Amber Kooijman.
Lees verder

Derde wint ook van SDO 4

Zondag 16-09-2018

De Vinken 3 heeft in de competitie de eerste twee punten behaald en afgelopen zaterdag stond de tweede wedstrijd op het programma tegen SDO 4 uit Kamerik. Deze ploeg speelde vorige week gelijk tegen Atlantis 4 en dus is het derde nu al koploper
Lees verder

Bierproeverij bij De Vinken op vrijdag 5 oktober

Woensdag 12-09-2018

Voor de echte 'speciaal bier-liefhebbers' onder ons wordt op vrijdag 5 oktober 2018 een 'Bierschenkerij' georganiseerd. Op dit evenement wordt uitgegaan van het 'Bring your own glass'-principe. Oftewel je drinkt de aangeboden speciaalbieren uit een glas van je eigen collectie!
Lees verder

De Vinken 3 verslaat Luno 4

Maandag 10-09-2018

Het seizoen is begonnen en de kampioen van afgelopen jaar, De Vinken 3, begint de competitie met een uitwedstrijd.
Lees verder

De Vinken 4 begint relaxt aan nieuwe seizoen

Maandag 10-09-2018

Na een paar trainingen met een deel van het team begonnen we deze zaterdag weer relaxt aan een nieuw seizoen. Op ons eigen veld onder het genot van het zonnetje en een lekkere bries. Onze tegenstander voor deze middag was het bij ons zeer bekende Fiducia 6. Een ploeg, die strijd voor de eer, alles staat in het teken van winnen. We hadden het al heel gauw gezien, deze ploeg hoort hoger te spelen of wij lager, het is maar net hoe je het bekijkt.
Lees verder

De Vinken 1 behaalt gelijkspel

Maandag 10-09-2018

Het vlaggenschip heeft verrassend in de eerste wedstrijd bij terugkeer in de tweede klasse op het eigen kunstgrasveld een gelijkspel behaald tegen Fiducia 1 uit Vleuten. De bezoekers gingen met een 8-12 de rust in, echter het door Kinderhuismode.nl/De Suite gesponsorde achttal kwam beter de kleedkamer uit en trok in de tweede helft de stand gelijk naar 15-15.
Lees verder

Van Hoorn tot Kootwijkerbroek

Zaterdag 01-09-2018

Ons eerste speelt komend veldseizoen in poule F van de tweede klasse van het KNKV. Hierin komt de late promovendus verschillende oude bekenden tegen uit de vroegere afdeling Midden Nederland
Lees verder

5 september korfbalclinic voor de jeugd

Vrijdag 31-08-2018

Van de opbrengst uit de Grote Club Actie van vorig jaar organiseren we binnenkort een korfbalclinic voor de jeugd! Supergaaf, want er komen professionele korfballers speciaal naar De Vinken om onze jeugd trainen te geven!
Lees verder

Piet Oussoren overleden

Donderdag 30-08-2018

Onlangs bereikte ons het droevige bericht dat ons lid van verdienste Piet Oussoren op 28 augustus jl. is overleden.
Lees verderPagina's: (156)  1 2 3 4     
Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors