Korfbalvereniging
De Vinken

Argus 1 net iets schotvaardiger


Argus 1 net iets schotvaardiger
Argus 1 net iets schotvaardiger
Het is 24 november, de eerste zaalwedstrijd is een feit. We zijn weer begonnen!
Die dag staat Argus 1 op het programma en dan weten we dat de zaalcompetitie wat pittiger gaat worden.


We beginnen goed, want Peter Koeleman schiet van afstand raak, 1-0. Een mooie actie van opnieuw Peter K: hij bindt twee tegenstanders aan zich, waardoor Jimmy vrij mag aanleggen, 2-0. Argus antwoordt met drie doelpunten en het staat 2-3. Thera schiet mooi raak van afstand en het is weer gelijk, 3-3.
De wedstrijd wordt op het scherpst van de snede gespeeld en Argus laat weer van zich horen: nadat Johan ons naar een 4-3 voorsprong had getild, liepen de bezoekers weer uit naar 4-5. Een afstandstreffer van Peter K en zo blijft het spannend, 5-5. Enige tijd later: een kansje van Peter K en de stand word 6-7. daarna een dieptepass van Johan op Peter K en die weet hier wel raad mee, 7-7.
Argus zet de ruststand op 8-10, ondanks een benutte strafworp van Johan.

In de tweede helft zou een gemiste strafworp redelijk bepalend worden voor de eindstand....
Na rust gingen we op zoek naar de overwinning. De ingevallen Angela (voor Sonja) knalde al snel raak, 9-10. Een mooie afstandsschot van Peter v Asselen en we stonden weer gelijk: 10-10.
De doelpunten vielen vandaag als rijpe appelen en Argus reageerde weer super snel: 10-12. Een kansje van Wilma en een afstandsschot van Angela bezorgden De Vinken weer een gelijke stand: 12-12. Maar Argus bleef scherp: 12-14. Door een strafworp van Johan kropen we weer dichterbij, 13-14. Daarna schoot Jimmy een strafworp raak: 14- 15. Argus blijft de gelukkigste in de score, maar een kansje onder de korf van Johan houdt ons in het spoor: 15-16. Helaas kunnen Jimmy, van afstand, en Angela, van dichtbij, ons niet aan de overwinning helpen. Argus trekt aan het langste eind: 17-18.
Jammer volgende keer beter!!!


25-11-2018   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors