Korfbalvereniging
De Vinken

Angstgegner wint weer van 3


Angstgegner wint weer van 3
Angstgegner wint weer van 3
Zaterdag 2 februari: na een mooi resultaat tegen HKC 6, dat toch maar mooi op de tweede plek stond en waarbij een punt werd gepakt, stond er nu een wedstrijd tegen Argus 1 op het programma. De wedstrijd in Vinkeveen ging verloren dus we waren uit op revanche.

We waren vandaag voor het eerst compleet en dan komt er toch een bepaalde druk op de wedstrijd.
ARGUS begint voortvarend en stoomt op tot 2-0. Coen scoort gelijk daarna van afstand, 2-1. ARGUS is hot en scoort wat makkelijker: 5-1. Opnieuw een mooi afstandsschot van Coen en de stand gaat naar 5-2. De goed spelende Miranda mocht van afstand aanleggen en raak knallen, 5-3. Eindelijk kan het andere vak ook meescoren, een afstandsschot van Peter K: 5-4. We blijven goed bij door opnieuw Coen met een treffer, 6-5. En dan loopt ARGUS toch weer uit en wordt de ruststand 9-5.

We zijn niet bij machte om te blijven scoren.... We zijn niet slechter, maar het scoren is toch een super belangrijk onderdeel. ARGUS beslist de wedstrijd gelijk na rust met vier treffers, wat De Vinken niet meer te boven komt: 13-5. De Vinken geeft nooit op en recht de rug nog 1 keer.
Het startsein wordt gegeven door Johan via een schotje, 13-6 en niet veel later een afstandsschot van Sonja, 13-7. Een wektrekbal van Peter K betekent 13-8 en een aanval later deed Peter dit nog eens dunnetjes over, 13-9. Werd het dan toch nog spannend? Een afstandsschot van Johan en de stand is 13-10. Eindelijk schiet ook Thera een keer en prompt ook raak, 14-11. Daarna kan alleen Johan nog scoren, maar we kwamen toch te kort: 16-12. Volgende week een thuiswedstrijd tegen KVA.


05-02-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors