• Agendaverkoop: Wat een enthousiasme en inzet!

  8 nov 2021
 • Afgelopen zaterdag was het zover: de jaarlijkse verkoopdag van de agenda. Ietwat verlegen gingen de meeste kinderen (en ouderen) op stap. Toch wel spannend hoor, maar naarmate de tijd verstreek werden ze steeds enthousiaster en waren ze nauwelijks meer te stoppen. Vol met verhalen kwamen de teams terug: over mensen die ‘rennend’ naar deur kwamen en dolgraag een agenda wilden, over mensen die het boekje willen opsturen naar Amerika of Canada en zelfs over mensen die geen boekje wilden, maar wel geld gaven om de club te steunen. Kortom, de één was bij terugkomst in de kantine nog enthousiaster dan de ander. Een meelopende ouder vertelde dat ze trots was op de kinderen omdat ze zich zo netjes gedroegen aan de deur. ‘Heb ik ze dan toch goed opgevoed’, verzuchtte ze met een glimlach.

  Maar we zijn er nog niet …

  Ondanks het enthousiasme en de inzet konden niet alle straten in Vinkeveen bezocht worden. Onder andere de Herenweg (viaduct-De Heul), Donkereind, Scholeksterlaan, Waverbancken en Dijkveld hebben we vanwege gebrek aan tijd en mankracht overgeslagen.

  Maar dat deed niets af aan de opbrengst, samen hebben we al heel veel agenda’s verkocht! Er liggen nog zo’n 100 agenda’s op voorraad en in de verkoop bij o.a. The Readshop. De verwachting is dat we de komende weken nog extra agenda’s verkopen. Kortom; een onwijs mooi resultaat waar we allemaal trots op mogen zijn!

  Dank voor jullie inzet!