• 90 pannenkoekpakketten voor Voedselbank De Ronde Venen

    26 jun 2024
  • Het is gelukt! De Vinken heeft in april en mei een succesvolle actie gehouden om de Voedselbank De Ronde Venen te steunen. Dankzij de inzet van veel leden zijn 90 pannenkoekpakketten verzameld voor de voedselbankgezinnen in de gemeente. Daarmee hebben we ons doel bereikt, een pakket voor alle 90 voedselbankgezinnen in de gemeente met een pak pannenkoekmix, stroop en poedersuiker.

    De actie werd afgetrapt met de speciale vrienden- en vriendinnentraining voor de jeugd. Deelname aan deze training kostte een pak pannenkoekmix. Het evenement werd een groot succes en in stijl afgesloten met het eten van heerlijke pannenkoeken, gebakken door vrijwilligers. Het leverde bovendien een mooie start van de actie op. In de weken die volgden, doneerden veel leden, ouders, opa’s en oma’s producten voor de actie.

    Daarnaast zamelden we statiegeldflesjes in, waarvan de opbrengst aan de actie werd gedoneerd. Ook het bestuur deed een bijdrage om het doel van 90 pakketten te halen. En dat is gelukt! In totaal werden zes kratten vol spullen ingeleverd bij de Voedselbank De Ronde Venen. Ook worden er meetrainkaartjes verstrekt voor gratis proeftrainingen in het nieuwe seizoen, zodat de gezinnen ook de kans krijgen om deel te nemen aan sportactiviteiten.

    We kijken terug op een geslaagde actie en danken alle leden en betrokkenen die hebben geholpen aan de actie!