• 60-jarig jubileum van Korfbalvereniging De Vinken | 2021

 • Aankomende activiteiten

 • UPDATE december 2021
  We zetten 2022 zeker niet uit ons hoofd maar het oud en nieuw feest komt te vroeg, deze komt helaas te vervallen :-(

  De Jubileumcommissie

   

  UPDATE oktober 2021

  We gaan ervoor! In 2022 vieren we met elkaar de jubileumactiviteiten die gepland waren voor 2021, wat in het vat zit verzuurt niet :-)

  We beginnen op de grens van het jaar met een oud- en nieuwfeest, afscheid van 2021 en verwelkomen van 2022. Vier het mee dus Save The Date!!

  De Jubileumcommissie

   

  Hoe het begon eind 2020 ...

  In 2021 viert De Vinken haar 60-jarig jubileum. Tijdens de verlate JAV op 17 september 2020 is met trots het jubileumlogo onthuld voor het jubileumjaar 2021!

  Onder het kopje "merchandise | jubileumartikelen" hierboven vind je de link naar de pagina waarop je leuke artikelen kan vinden die je kan bestellen bij aanvang van dit jubileumjaar. Uiteraard allemaal voorzien van ons mooie jubileumlogo. En wees er snel bij want je kan bestellen tot 14 januari EN bij bestelling van 2 artikelen krijg je de speciale Vinken jubileumdopper er gratis bij!

  In plaats van het oud en nieuw feest wordt er op 14 januari een jubileumbingo georganiseerd om de start van ons jubileumjaar toch met elkaar te kunnen vieren! 

  Door alle coronaperikelen zal ook het grote clubkamp geen doorgang vinden op de geplande datum. We hopen dat hier snel wel weer mogelijkheden voor onstaan zodat we dit op een later tijdstip alsnog met elkaar kunnen beleven!

  De Jubileumcommissie