Korfbalvereniging
De Vinken

1 en 2 beide op kop


1 en 2 beide op kop
1 en 2 beide op kop
De cruciale ontmoetingen tussen onze selectieteams en die van het uit Delft afkomstige Paal Centraal zijn in het voordeel van Vinkeveen beslist.

Nadat eerst ons tweede de ongeslagen status wist te behouden, door de Delftse reserves met 16-13 af te troeven, bleek ook onze hoofdmacht te sterk voor de bezoekers: 15-9.
Blessureleed
Trainer-coach Dirk van der Vliet heeft te kampen met de nodige blessures binnen het Kindermodehuisteam. Dorien is nog steeds niet beschikbaar, haar inmiddels vaste vervangster Danique was ook nu weer opgeroepen. Aan de herenkant loopt Kelvin met een stevige knieblessure, voor hem doet Gideon weer mee. Maar ook Rutger moest zich ziek melden. Zijn plek werd ingenomen door Finn.
Goed gespeeld
Al snel bleek dat ons eigen achttal de baas was. Met Fenne, Danique, Gideon en Levi in de aanval en Lisette, Mariska, Finn en Jerom in de verdediging stond er al snel een voordelige tussenstand op het scorebord. Doelpunten van Gideon (2x), Jerom, Finn en Mariska zorgden voor 5-2 en na een speelhelft was de stand 8-4 voor ons (doelpunten van Levi en opnieuw Gideon en Mariska).
Ook in de tweede helft bleef ons Suiteteam de bovenliggende partij. Nadat Levi met twee doelpunten voor 10-7 had gezorgd, liepen we door doelpunten van Fenne, Mariska (2x) en Levi uit naar een comfortabele 14-7. Jerom scoorde de vijftiende voor De Vinken, waarna Paal Centraal de eindstand op 15-8 mocht brengen.
Dijkvogels uit
Met dit resultaat staat ons eerste nu alleen op kop in de derde klasse F met dertien punten uit zeven wedstrijden. Komende zaterdag volgt de laatste wedstrijd voor de zaalcompetitie. Die 26ste oktober wacht in Maasdijk de nummer 5 Dijkvogels. Thuis bleken de Maasdijkers een taaie tegenstander.


20-10-2019   |   Nog geen reacties geplaatst   |   reageer Reageer


Hoofdsponsor
Korf-, bord- en shirtsponsors
Overige sponsors